ISKORISTI PRILIKU

HMS objavljuje natječaj za izbor najbolje kratke priče

Vjerujete da posjedujete spisateljski dar. No, do sada se niste usudili, ili niste znali kako, javnosti pokazati priče koje ste napisali. Evo prilike da to sada učinite.

Ukoliko živite u BiH ili ste prijeklom iz BiH, imate između 15 i 30 godina, pošaljite nam vaš književni uradak – Kratku priču – ne dužu od 7.500 znakova (4 kartice teksta) napisanu na jednom od tri službena jezika u BiH, (hrvatskom, bosanskom ili srpskom) i jednom od dva službena pisma (latinici ili ćirilici) i Hrvatski Medijski Servis će ju objaviti u rubrici Kultura. Time će ona biti pokazana javnosti.

Tekst trebate opremiti naslovom, međunaslovima i ilustrati fotografijom ili crtežom. Ako niste autor crteža ili fotografije, navedite ime autora i zatražite njegovo dopuštenje za objavu.

Teme kratkih priča mogu biti; Svakodnevni život, Kriminalistika, Satira i Znanstvena fantastika.

Svoje uratke šaljite na mail: kratkaprica@hms.ba

Na kraju natječajnog razdoblja stručni ocjenjivački sud odabrat će po tri najbolje kratke priče iz svake tematske cjeline i nominirati ih za nagradu. Na svečanosti koju planiramo organizirati autori najboljih priča će biti nagrađeni novčanim iznosom.

Redakcija Hrvatskog Medijskog Servisa zadržava pravo ne objaviti priče za koje utvrdi da su plagijat, da sadrže govor mržnje, klevete, ili da potiču na nacionalnu, vjersku, rasnu, rodnu mržnju ili diskriminaciju.

Uz tekst, pošaljite i podatke o sebi;
Ime i prezime:
Godina rođenja:
Mjesto prebivališta:
Telefon/Mobitel:
E-mail:
Obrazovanje:
Zanimanje:

Napišite i jeste li do sada objavljivali, kada i gdje?

/HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img