UZNEMIRUJUĆE: Najmanje 40 mrtvih u pucnjavi i eksplozijama u dvorani u Moskvi, ISIL preuzeo odgovornost

U koncertnoj dvorani Crocus City Hall u blizini Moskve došlo je do pucnjave, a čula se i eksplozija, izvijestile su večeras ruske novinske agencije pozivajući se na hitne službe. Ruske agencije javljaju, pozivajući se na FSB, kako je u napadu ubijeno najmanje 40 ljudi, a više od 100 ih je ranjeno. Islamska država preuzela je putem svog Telegram kanala odgovornost za napad na koncertnu dvoranu u Moskvi. 

“Borci Islamske države napali su veliko okupljanje kršćana u predgrađu ruske prijestolnice Moskve, ubivši i ranivši stotine te prouzročivši veliko razaranje mjestu prije nego što su se sigurno povukli u svoje baze”, istaknuli su u objavi.

Više osoba otvorilo je vatru iz automatskog oružja na civile u predvorju dvorane. Na lice mjesta stiglo je 50 vozila Hitne pomoći i specijalci iz Nacionalne garde.

Dvorana i dalje gori, a krov se urušava. Prema ruskim agencijama, u dvorani ima još ljudi.

Teroristički napad?

Glavna ruska državna agencija za istraživanje kriminala, Istražni odbor, rekla je da istražuje napada kojeg je opisala kao teroristički, javlja Associated Press.

Odbor nije rekao tko bi mogao biti odgovoran za napade.

Uznemirujuće snimke

Na društvenoj mreži X pojavile su se snimke napada. Upozoravamo vas da su snimke uznemirujuće.

/HMS/

1 COMMENT

  1. PORUKA EUROPI:OD SVAKE ZEMLJE IZ KOJE DOLAZI MIGRANT TRAZITI NOVAC I NAPLACIVATI BORAVAK .EUROPA PLACA IZ SVOG DJEPA . NE NE I NE !,!! ZASTO BI HRVATSKA PRIMALA MIGRANTE I HRANILA IH SVOJIM NOVCEM?! GLUPO ,ZAR NE, ODSADA EUROPA MORA NAPLACIVATI MIGRACIJU OD SVIH ZEMALJA KOJE IH SALJU. I TO MASNO.TE ZEMLJE PREBACUJU SVOJ PROBLEM U EUROPU, U SAD .ZATO CE MORATI PLACATI.! ZAPADNI SVIJETE, OSVIJESTI SE VISE AKO ZELIS ZIVITI, AKO NE, ONDA UMRI !!!. I TO TESKOM MUKOM.TVOJOM TRITORIJOM VEC VLADAJU ONI KOJI TE MRZE.OVO JE POZIV DA SE PROBUDITE I EUROPU VRATITE NA SVOJ PUT ISTINE I ZIVOTA. OVO SU TI DANI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img