VULIĆ I KOŠARAC ZABRINUTI: Priprema se atentat na Dodika, zato su posjekli stabla ispred Suda

Šef Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić istakla je u za RTRS da “postoje određene informacije iz kruga američkog Veleposlanstva da se predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku sprema antenat”.

– Obavještajci sigurno rade na provjeri svih tih informacija – istakla je Vulić i dodala da se priprema “novi Nikola Gardović”.

– Pitanje je tko će biti od nas novi Gardović. Zato su posjekli stabla kod Suda BiH, točno za snajperski pogled – navela je Vulić.

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Staša Košarac rekao je da se mora posebno obratiti pažnja na sigurnost predsjednika RS Milorada Dodika sada kada se vodi politički proces protiv predsjednika RS.

– Specifična je situacija i vrlo smo oprezni. U Sarajevu se ništa ne događa sasvim slučajno i naivno. Možemo reći da napade na predsjednika i političku represiju vrši američka administracija. I to je dodatno pojačano dolaskom pomoćnika državnog tajnika SAD Jamesa O’Briena – naveo je Košarac.

Istakao je da se vodi računa o sigurnosti predsjednika RS.

– S obzirom na činjenicu da sve ovo što Dodik osobno i politički doživljava je ispod svake razine. I mislim da je odgovornost svih nas da budemo u fokusu tih događaja i da cijenimo ono što predsjednik RS radi u ime svih građana RS. Dodik afirmira RS i i njene vijednosti, apelira na mir, sigurnost i teži ustavnoj BiH – istakao je Košarac./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img