RAT U UKRAJINI

Ukrajinci uništili rusku bazu u Berdjansku, na obali Azovskog mora, i raketne sustave S-300

Snažna eksplozija dogodila se u okupiranom ukrajinskom gradu Berdjansku, koji se nalazi na obali Azovskog mora. Twitter profil OSINTdefender navodi da je do eksplozije došlo u tvornici Azovkabel za koju Ukrajinci tvrde da ju ruske snage koriste kao svoju bazu.

OSINdefender također špekulira da je eksploziju izazvao udar novim krstarećim projektilom Storm Shadow, koji se tek odnedavno nalazi u arsenalu ukrajinskih snaga. Prema napisima na društvenim mrežama, ukrajinske snage uništile su tri moćna raketna sustava S-300 u Berdjansku.

Ukrajinske oružane snage tvrde da su u luci Berdjansk jučer uništile veliki ruski ratni brod. Luku, koju su nedavno okupirale ruske snage s nekoliko ruskih ratnih brodova u pristaništu, potresao je niz teških eksplozija.

Videozapisi na društvenim mrežama prikazuju požare koji bjesne na pristaništu, uz niz sekundarnih eksplozija koje odjekuju gradom./HMS/

Najnovije

NEUM

Počela zajednička sjednica saveza općina i gradova FBiH i RS

U Hotelu Sunce u Neumu počela je zajednička sjednica Predsjedništva Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine i Saveza opština i gradova Republike...