Street Art Mostar predstavlja umjetnike ovogodišnjeg festivala

U sklopu Street Arts Festivala Mostar, u četvrtak, 5. rujna, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače održat će se “Artist’s Talk” na kojem će se predstaviti umjetnici ovogodišnjeg Street Arts Festivala, koji dolaze iz BiH, Europe i drugih kontinenata.

Umjetnici će pričati o svojim muralima, putovanjima i iskustvima u Mostaru, a nakon razgovora održat će se nastup kompozitora i glazbenika Maka Kalema, koji će predstaviti svoje nove pjesme.

Večer će uveličati i predstavnici veleposlanstva Italije i Španjolske u Sarajevu koje su podržale ovogodišnji festival.

Tom prilikom, uz ostale, predstavit će se Zesar Bahamonte, Irene Infantes (Španjolska), Enrico Carne, Luca Ledda (Italija), Dinho Bento (Brazil), Srđan Demon Dimić (BiH-Srbija), Zakky (Mostar), Iva Pažin (Mostar) i Axel Mengu (Turska).

Njima će se pridružiti i DJ iz Berlina Niko Schwind, koji će u petak, 6. rujna, nastupiti na klupskoj večeri u Nsoft & Spark poslovnom parku, najavili su organizatori./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Vlada izdvojila 200.000 KM za opremanje izolacijskih soba u SKB Mostar

Na današnjoj, 119. sjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je, nastavljajući aktivno poduzimati odgovarajuće mjere za zaštitu građana od zaraznih bolesti, osigurala 200.000,00 KM za sufinanciranje...