MOSTAR

Održana prezentacija „Implementacija razvojnih politika HDZ-a BiH u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti“

Prezentacija „Implementacija razvojnih politika Hrvatske demokratske zajednice BiH u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti“ održana je danas, u okviru radnog sastanka u Domu HDZ-a BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Prezentaciju su, pripremili dužnosnici HDZ-a BiH u Vladi Federacije BiH i odnosi se na proteklo razdoblje djelovanja naših dužnosnika u Vlad Federacije BiH.

Također, kako je priopćeno iz HDZ-a BiH, na radnom sastanku su predočene i osnove za definiranje budućih strategija u razdoblju nakon Općih izbora 2022.

Sastanku je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović uz dužnosnike HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH izvršne i zakonodavne vlasti svih razina u BiH, kao i nositelji listi i kandidati za Opće izbore 2022 u BiH.

-Prezentiran je način raspodjele sredstava iz federalne razine u skladu sa postojećim i donesenim zakonima i odlukama prema građanima, privatnim i javnim preduzećima, nevladinim organizacijama, umirovljenicima, invalidima, pojedincima u stanju socijalne potrebe, obrtnicima, vrhunskim sportašima, povratnicima i drugima.

Istaknuto je kako su podjele usaglašene u dobroj vjeri kroz pregovore participirajućih političkih tijela, te zastupnica i zastupnika, priopćeno je.

-Kroz godine upravljanja donosili smo odluke koje su se zasnivale na prioritetima koje svoje ishodište imaju u stvaranju boljih, zdravijih i pravednijih uvjeta života za sve stanovnike Federacije BiH, istaknuto je./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img