UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Novi šokantan snimak iz Kine, pogledajte što rade u bolnici

Jučerašnji snimak oboljelog od koronavirusa šokirao je svijet, a danas stiže novi koji pokazuje užasne razmjere ove epidemije. “Ne mogu ovo više podnijeti”, čuje se medicinska sestra koja vrišti od muke.

Najnoviji snimak pokazuje ženu, medicinskog djelatnika u Kini, kako plače i urla: “Ne mogu ovo više podnijeti”, poslije cijelog dana i noći koje je provela liječeći oboljele.

Navodno je snimak koji traje 14 sekundi napravljen u bolnici u Wuhanu, gradu najviše zahvaćenim epidemijom, i pokazuje sve razmjere agonije koja se odvija među zdravstvenim radnicima.

Klip je podeljen na kineskim društvenim mrežama prošlog tjedna, ali je u međuvremenu skinut, piše Daily Mail.

Još jedan snimak koji se pojavio prikazuje liječnika kako viče na direktora bolnice koji mu ne želi pomoći i naći zamjenu, zbog čega radi bukvalno non-stop.

Epidemija koronavirusa do sada je odnijela 82 života – sve u Kini, a zaraženo je više od 2.890 ljudi.

U karantinu je najmanje 56 milijuna ljudi koji žive u središnjoj Kini.

Znanstvenici strahuju da je čak 100.000 osoba već inficirano ovim virusom, što je mnogo više nego što kažu službeni izvještaji.

Više od 500.000 medicinskih djelatnika u provinciji Hubei odustalo je od proslave Nove godine i vratilo se na posao da bi se borili sa smrtonosnim virusom./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Osnovana podružnica HKDU BiH

- Budući da se bliže Lokalni izbori 2020.godine, vrijeme je da svi ozbiljno i odgovorno pristupimo pripremama, pa u tome kontekstu, sa zadovoljstvom možemo...