KREIRALI TIMELINE

NBA liga sezonu planira završiti do 12. listopada

NBA liga kreirala je timeline za svoj format od 22 momčadi koje će s utakmicama krenuti 31. srpnja. Predloženi model bi trajao najdalje do 12. listopada kada bi se odigrala sedma utakmica finala ako bi do nje došlo.

Ligu uvijek brinu preklapanja s NFL-om, a 12. listopada je Monday Night Football kada će se susresti New Orleans Saintsi i Los Angeles Chargersi. To ipak ne bi trebalo praviti većih problema jer bi se radilo o sedmoj utakmici finala i sigurno bi privukla mnogo gledatelja, piše Hoopster.

Očekuje se i kako će ubrzo nakon toga biti održan draft te otvoren free agency. Draft se inače održava prvi četvrtak nakon završene sezone dok se free agency otvarao 1. srpnja.

U četvrtak je na rasporedu glasovanje o predloženom modelu. Liga se nada da će brzo finalizirati dogovor o restartu sezone, a u stalnom su kontaktu i s unijom igrača.

Sezona 2020./21. bi trebala početi u prosincu, najvjerojatnije na Božić.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DAN NAKON POBJEDE NAD DINAMOM

Predsjednik Hajduka Marin Brbić podnio ostavku

Samo dan nakon pobjede Hajduka nad Dinamom u Maksimiru predsjednik splitskog kluba Marin Brbić podnio je ostavku.- Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK...