HRGOVIĆ: Koga god pošalju, ja sam spreman!

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je Amerikanca Erica Molinu u dvoboju teške kategorije u Riyadu nokautiravši ga u trećoj rundi.

– Jako sam zadovoljan svojom borbom. Zahvaljujem i Molini koji je jedini pristao na borbu sa mnom kad nitko nije htio, rekao je Hrgović te se zahvalio svojim trenerima, promotorima i Saudijskoj Arabiji.

– Ovo je rat. Koristiš se svakim oružjem kojim možeš. Uostalom, nisam ja udarao u stražnji dio njegove glave, nego ju je on okretao i tako taj dio postavljao pred moje udarce koji su bili ispravni. Osim toga, tu je sudac koji je sve vidio, komentirao je Hrgović s obzirom na to se Molina žalio na zabranjene udarce u potiljak.

Hrgoviću je ovo bila deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Ovo je velika pobjeda i želim u njoj uživati. Svakako će mi otvoriti mnoga vrata, ali o idućem protivniku još ne želim razmišljati. Koga god pošalju, ja sam spreman! Sad se želim malo odmoriti od napornog kampa i provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima, dodao je Hrgović./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR

Karađžićeva obrana traži ustupanje novog dokumenta za reviziju presude

Obrana bivšeg predsjednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića zatražila je od Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove da se odredi sudac koji će omogućiti...