HARADINAJ: Reći ću vam zašto se Vučić plaši moje pobjede

Kandidat za premijera Kosova Ramush Haradinaj izjavio je na predizbornom skupu u Prištini da zna zbog čega se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić plaši njegove pobjede na izborima u nedjelju.

Haradinaj se u četvrtak navečer, noseći tradicionalnu albansku kapu, keče, na glavi, obratio simpatizerima stranke, koji su bili također s prepoznatljivim bijelim kapicama, na glavnom mitingu u prištinskoj dvorani “1. listopad”, piše Ljajmi.

“Vučiću nije samo do pristojbe kada kaže da je sve propalo ako na ovim izborima pobijedi Haradinaj. Vidio je da ne samo da smo pojačali pristojbu, nego smo ojačali pravnu državu i vladavinu zakona. Sada imamo vlast i na sjeveru, gdje policajci više ne odlaze helikopterom, nego putem, onako kako treba”, kazao je lider Alijanse za budućnost Kosova, prenosi Kosovo online.

“Želim vas podsjetiti da je nekoć bilo opasno izaći izvan kuće s ovom kapom na glavi, ovdje ima onih koji znaju da se nije smjelo izaći s plisom na glavi”, rekao je Haradinaj.

Objasnio je zašto treba glasovati za njegovu stranku.

“Ako želimo biti sigurni u zakon i red, reći ću vam da smo tijekom protekle godine ojačali policiju, koja je najjača i najbolja u regiji i nagrađena je plaćama. Pored toga, u regiji nema boljih od našeg pravosuđa i tužiteljstva, a i njima su plaće udvostručene”, istaknuo je Haradinaj./HMS/

Najnovije