UFC

Ako pobijedi Cormiera, Miočića čekaju bogata ponuda i dosad neviđeni spektakl

Pobjednik okršaja Stipe Miočića i Daniela Cormiera dobit će nikad bogatiju ponudu za borbu protiv Jona Jonesa, tvrdi glavni trener Američke kick-boksačke akademije Javier Mendez.

Miočić i Cormier odmjerit će snage u posljednjoj borbi svoje trilogije, a to će ujedno biti i glavna borba UFC-a 252 koji je na rasporedu ove subote, piše Index.hr.

Ulog je golem

U toj borbi ulog će biti puno veći od titule UFC-ovog teškaškog prvaka, tvrdi Cormierov trener Mendez i dodaje da će Jones biti sljedeći protivnik onoga tko pobijedi.

“Vjerujem da će sljedeći protivnik pobjednika ove borbe biti Jon Jones. On već neko vrijeme govori da želi teškaša i ovo mu je idealna prilika”, rekao je Mendez u razgovoru s novinarom ESPN-a Brettom Okamotom pa dodao:

“Koji je bolji način za to da Jones dobije financijski dogovor koji traži nego da se bori sa Stipom ili Danielom za teškašku titulu? Sve je jasno.”

Dosad neviđena financijska pozadina

Jones nije bio u kavezu još od kontroverzne pobjede protiv Dominicka Reyesa na UFC-u 247 u veljači. Trenutno je na ratnoj nozi s UFC-om nakon što nije uspio ugovoriti teškašku borbu s Francisom Ngannouom.

“Borba s jednim od pobjednika bila bi ona borba kakvu Jones zaslužuje, a onda bi za sebe vezala i dosad neviđen novčani iznos”, rekao je Mendez pa dodao:

“On nikad nije pobijeđen, to je logičan izbor. Svi će profitirati od te borbe.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije