Sve vijesti

HNK Mostar

LJUBUŠKI

Pješak kojeg je pijani vozač udario u Klobuku, pa pobjegao, sinoć preminuo u SKB Mostar

U utorak 12.9.2023. godine u večernjim satima Policijska uprava Ljubuški obavijestila je dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da se oko 21,35 sati u mjestu Klobuk, Ljubuški dogodila prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom i ozlijeđenom osobom u kojoj je sudjelovao NN vozač s NN vozilom i pješak Lj.P. rođen 1975. godine iz mjesta Klobuk, Ljubuški koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozlijede i isti je kolima HMP prevezen u CUM SKB Mostar, dok je vozač s vozilom napustio mjesto događaja, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Ovlaštene službene osobe su, kako prenosi Hrvatski Medijski Servis, po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje i izuzele predmetno vozilo i druge tragove radi potrebnih daljnjih vještačenja.

Policijski službenici radeći na pronalasku vozača motornog vozila utvrdili da se radi o osobi I.M. rođen 1986. godine iz Klobuka, koji je kritične prilike upravljao motornim vozilom marke „Renault Laguna“ ne pripadajućih registarskih oznaka RH s vidljivim mehaničkim oštećenjima koji odgovaraju tragovima pronađenim na mjestu događaja. On je jučer u 02,50 sati uhićen zbog osnova sumnje da je u alkoholiziranom stanju počinio teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa u svezi s ugrožavanjem javne sigurnosti i ne ukazivanje pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nezgodi.

Postupajući tužitelj je obaviješten da je ozlijeđeni pješak u prometnoj nezgodi Lj.P. preminuo sinoć u 19,40 sati u SKB Mostar.

Na tijelu preminulog po nalogu tužitelja sutra će se izvršiti obdukcija, te će se nastaviti sa poduzimanjem svih potrebnih istražnih radnji u cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nezgode.

Nakon donošenja naloga o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog u službenim prostorijama Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg, postupajući tužitelj će odlučiti o podnošenju prijedloga za određivanje pritvora osumnjičenom Županijskom sudu Široki Brijeg./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PIC DODIKU:

Prekinite s politikom nepriznavanja i nesuradnje sa Schmidtom

Veleposlanici zemalja-članica Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira (UO PIC) ponovo iskazuju svoju čvrstu i dosljednu podršku mandatu visokog predstavnika Christiana Schmidta i Uredu...