NAGRAĐENA ZA IZVJEŠTAVANJE O GRAFITIMA U USKOPLJU? Amela Pokvić vodila vijesti na BHRT-u

Amela Pokvić, novinarka BHRT-a, široj javnosti postala je poznata nakon što je izvještavala o iscrtavanju uvredljivih grafita upućenih Bošnjacima u Gornjem Vakufu-Uskoplju čiji je autor njezin brat Adis. Samo 18 dana nakon opasnog međunacionalnog incidentaAmela je danas vodila vijesti BHRT-a u 14 sati, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Iako je Marko Radoja, urednik Informativnog programa BHRT-a najavio da će se protiv Amele Pokvić provesti disciplinski postupak te da je moguće njeno sankcioniranje ona je danas očito nagrađena promaknućem s pozicije reporterke na poziciju voditeljice vijesti.

Usporedbe radi, Svjetlana Topalić, urednica i voditeljica Dnevnika 2 BHRT-a zbog čestitke na Twitteru za 9. siječanj, Dan Republike Srpske, kada je napisala “Sretan ti rođendan Republiko“ smijenjena je s uredničke pozicije i premještena na internetski portal javnog RTV servisa./HMS/

4 COMMENTS

  1. ksenija duso molim te prvo se nauci gdje ide č a gdje ć pa onda komentiraj. Inače sam Hrvat iz Bosne i to iz kuće razlikujem bilo bi uredu da to mješate prije možda 60 godina al brate to bi vas u školi trebali naučiti,a što se tiče komentara na mjestu je.

  2. Ne samo da je treba ukloniti iz BHRT-a nego je sudski natjerati da se svim Hrvatima u svoje ime i zbog nedolićnog kao i neprofesionalnog ponašanja mora izvinit. Nagrađena je od strane politićkog mulja i šljama, koji je profitirao od incidenta.Svi znamo da to nije bio HDZ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PRIVREMENO ODOBRENO

Premier liga do kraja sezone odobrila pet zamjena

Engleska Premier liga odlučila je u četvrtak odobriti privremeno pet zamjena svakoj momčadi tijekom utakmice kada se prvenstvo nastavi sredinom lipnja.- Za ostatak sezone...