SASTANAK IZASLANSTAVA HDZ BIH I HDZ RH

ČOVIĆ I PLENKOVIĆ: Legitimno predstavljanje je temelj funkcionalnosti i stabilnosti BiH

Danas je u Odžaku održan sastanak izaslanstva dviju sestrinskih stranaka HDZ-a BiH i HDZ-a RH. Izaslanstva su predvodili predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH dr. Dragan Čović i predsjednik HDZ-a RH i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na sastanku kojem su nazočili dužnosnici sa svih razina vlasti, razgovarano je o aktualno političkoj situaciji u BiH i RH i suradnji dvije sestrinske stranke.

Na sastanku je izraženo uvjerenje kako će se doći do rješenja koji će osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje hrvatskog naroda u institucijama vlasti na svim razinama u BiH uz izmjene izbornog zakona i ograničenih ustavnih izmjena.

Izabrani dužnosnici u Predsjedništvu BiH i Domu naroda moraju imati legitimitet i potporu hrvatskog naroda, što je ključna pretpostavka za jačanje BiH, države tri jednakopravna konstitutivna naroda, naglašeno je.

Iskazano je uvjerenje kako će se rješenje dogovoriti do kraja ove godine, kako bi i BiH ubrzano rješavala 14 ključnih prioriteta i socio-ekonomske reforme na europskom putu./HMS/

5 COMMENTS

 1. Nemamo entitet
  Smanjili nam dom naroda
  Uveli fasisticki aprilski/fileov model
  Nemamo vecinski distrikt
  Nemamo vecinski kanton
  Prodali hercegovinu

  Zakljucajte kucu zapalite sve ponesite grobove i put RH

 2. Ako je cjena prodaje dom naroda sta dobivamo zauzvrat ???

  Drugi bi trazili distrikt a necemo dobit niti svoj vecinski kanton. Koji smo mi debili od naroda

  Zao mi hercegovaca svi cemo se iselit tako da znate

 3. PALMER REKA NEMA 3 ENTITET NEMA REDUCIRANJE I SMANJIVANJE DOM NARODA

  AKO COVIC NA SVOJU RUKU ODLUCI REDUCIRAT DOM NARODA GORI JE OD SLOBODANA MILOSEVICA

  • Fileov model 3 puta gori od aprilskog. Pa Bakir ga progurao. Sad Sejdo pravi fintu on oce Aprilski. Koga vi zajebavate po klixba. Moze jedino Covica jakoo losa uprava, nikad goru nismo imali ovo je jebenoo prestrasno!!! Sta smo mi Hercegovci dozivili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije