Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

U subotu promocija knjige ‘Mostarski liskaluci’ u sklopu Mostarskog ljeta

U sklopu kulturne manifestacije “Mostarsko ljeto 2017”, u subotu, 29. srpnja, u Centru za kulturu bit će promovirana knjiga “Mostarski liskaluci” koju je uredio Zdenko Bošković, a koja je plod dugog „interaktivnog“ rada na društvenim mrežama, prenosi Pogled.ba. 

– U svijetu i u našem prvobitnom okruženju svakojakih podjela, a u našem slučaju i ogromne fizičke udaljenosti, mi smo uspjeli pronaći zajednički nazivnik, odnosno ono što nas spaja i ispunjava zadovoljstvom.

Sredstva su skupljena dobrovoljnim prilozima članova grupe ‘Mostarski liskaluci’, a ima nas oko deset tisuća, i krenulo se na posao sređivanja materijala te uobličavanja našeg zajedničkog djela – naveo je Bošković govoreći o tome kako je knjiga nastala.

Uz promociju knjige, bit će upriličena i posebna prateća izložba portreta-karikatura autora Miodraga Milićevića.

U glazbenom dijelu programa sudjelovatt će Saša Leskovac, dok će mladi entuzijasti iz MTM-a prikazati zanimljiv performans. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte