Hrvatski Medijski Servis

ŽZH: Tijekom ponedjeljka na području uhvaćeno 18 Iračana i jedan Iranac

Policijski djelatnici u ŽZH i u ponedjeljak su zatekli veći broj stranih državljana – migranata na području ove županije.

Temeljem plana rada policijski službenici su provodeći Županijsku akciju pod nazivom “Migrant” u cilju suzbijanja trgovine ljudima i ilegalnih migracija na području ŽZH, uočili su devetnaest stranih državljana “migranata”.

Njih osamnaest je iz Iraka a jedan iz Irana, a oni su nakon konzultacija sa djelatnicima Terenskog ureda za strance Ljubuški upućeni u prihvatni centar za azilante, prenosi Jabuka.tv. Tijekom ponedjeljka evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a.

Nije bilo kaznenih djela, a evidentirane su dvije prometne nezgode s manjom materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila tjelesne povrede, navodi se u službenom biltenu “Halo 122” MUP-a ŽZH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte