ŽZH: Nova školska godina počinje 9. rujna

Nova školska godina u ŽZH počet će 9. rujna, izjavila je Ružica Mikulić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH.

Također, od ove školske godine za svu djecu od prvog do petog razreda osnovne škole Vlada ŽZH je osigurala besplatne udžbenike.

”Vodeći se ovogodišnjom praksom u RH gdje kod njih sve primorske županije sa školskom godinom počinju 9. rujna, te uzimajući u obzir i vrlo toplo vrijeme koje se očekuje i u idućim danima, a uz sve to imali smo i malih problema oko nabavke udžbenika, odlučili smo da nastava krene 9. rujna u našoj županiji”, izjavila je za Radio Široki Brijeg ministrica Ružica Mikulić.

Dodala je, da su svi djelatnici raspoređeni i da neće doći do tehnološkog viška tako da će svi djelatnici imati svoju normu koju su potpisali.

”Nadam se da ćemo do početka nove školske godine sa Sindikatima postići dogovori i potpisati Kolektivni ugovor na obostrano zadovoljstvo”, dodala je ministrica u Vladi ŽZH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DOLAZE TRUMP, MERKEL, GRETA...

Otvara se 50. jubilarni Svjetski gospodarski forum (WEF) u Davosu

Jubilarni 50. godišnji samit Svjetskog gospodarskog foruma (WEF), koji počinje u ponedjeljak u Davosu, i ove će godine okupiti pripadnike svjetske političke i gospodarske...