ZVORNIK: Za devet mjeseci četiri napada na policajce

Policijska uprava Zvornik je u proteklih devet mjeseci evidentirala četiri kaznena djela napada na policajce.

Kaznenim zakonikom Republike Srpske propisana je kazna od šest mjeseci do pet godina, ako je službenoj osobi nanesena tjelesna ozljeda ili mu je prijećeno uporabom oružja.

Zadnji napad dogodio se u Šekovićima, gdje je uhićena osoba inicijala S.L. iz Šekovića, zbog kaznenog djela napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti.

Prilikom kontrole automobila “škoda”, koji je vozio 12. listopada u noćnim satima, S.L. je naglo pokrenuo vozilo i tom prilikom udario vozilom policijskog službenika nanijevši mu ozljede, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Iz Policijske uprave Zvornik su potvrdili da je S.L. uhićen, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilteljstva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju s poduzimanjem daljnjih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentiranja predmeta, nakon čega će, nadležnom tužiteljstvu, biti podnesen izvještaj za navedeno kazneno djelo./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDNICA REPUBLIKE SRPSKE

CVIJANOVIĆ: Moguća mostarizacija cijele BiH

Predsjednica Republike Srpske i potpredsjednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović tvrdi da je moguća „mostarizacija“ Bosne i Hercegovine, s obzirom na dešavanja u...