ZVORNIK: Šest osoba ozlijeđeno u lančanom sudaru

Šest osoba, od kojih troje maloljetnih, zadobilo je tjelesne ozljede u sudaru tri automobila sinoć na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

U prometnj nezgodi, do koje je došlo oko 22.15 sati, sudjelovali su putnički automobil marke WVW Golf kojim je upravljala A.S. (2000.) iz Zvornika, s kojom se u vozilu nalazio F.J. i dvije maloljetne osobe, zatim putnički automobil marke Peugeot, za čijim volanom je bio N.M. (2000.) iz Zvornika, s kojim se u vozilu nalazila jedna maloljetna osoba i putnički automobil marke VW Tiguan, kojim je upravljala H.V. (1994.) iz Zvornika.

-Svih šest osoba koja su se nalazila u putničkim automobilima ‘VW golf’ i ‘peugeot’ je zadobilo tjelesne ozljede, koje su utvrđene u bolnici Zvornik – naveli su iz policije.

Očevid na mjestu nezgode izvršili su policijski službenici Policijske postaje za sigurnost prometa Zvornik./HMS/

Najnovije

AMERIČKI PREDSJEDNIČKI IZBORI

Joe Biden odabrao Kamalu Harris za svoju potpredsjedničku kandidatkinju

Joe Biden, predsjednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, odabrao je senatoricu Kamalu Harris za svoju predsjedničku kandidatkinju. Potvrdio je to...