Zvizdić sazvao sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis Zvizdić sazvao je za danas sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH.

Na sjednici je predviđeno određivanje nadležne komisije za razmatranje Izvješća o provođenju Općih izbora 2018. godine i Izvješće o provođenju zakona iz nadležnosti Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Također, članovi Kolegija trebali bi odrediti i nadležnu komisiju za razmatranje Informacije o stanju javne zaduženosti BiH do 30. lipnja 2019. godine.

Trebala bi biti određena i nadležna komisija za razmatranje inicijative zastupnika Naše stranke Predraga Kojovića, Aide Baručije i Mirjane Marinković-Lepić koji traže izmjenu Pravilnika o korištenju telefona u PSBiH.

Inače komisije koje će razmatrati te dokumente još uvijek nisu formirane, a u pitanju je šest radnih tijela Doma (Ustavnopravna komisija, Komisija za vanjske poslove, Komisija za vanjsku trgovinu i carine, Komisija za financije i proračun, Komisija za promet i komunikacije te Komisija za ostvarivanje ravnopravnosti spolova).

U najavi sjednice iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH podsjećaju da sjednice Kolegija nisu otvorene za javnost./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AUSTRALIJA

Rudarski div eksplozijom uništio 46.000 godina stare špilje Aboridžina

Britansko-australski rudarski div Rio Tinto ispričao se što je eksplozijom uništio 46.000 godina stare špilje Aboridžina u Zapadnoj Australiji koje datiraju iz posljednjega ledenog...