BANJA LUKA

ŽUNIĆ: Odluka DNS-a prihvatljiva za SNSD

Odluka DNS da istupi iz vladajuće koalicije za SNSD je prihvatljiva, izjavio je šef Kluba zastupnika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić.

“SNSD će u narednih nekoliko dana na svojim najvišim organima zauzeti stav prema odluci DNS, uopće prema njihovoj politici koju su vodili i koju planiraju voditi, a naročito prema kadrovima DNS koji su postavljeni ispred naše koalicije, njihovom radu i odnosu prema poslu”, rekao je Žunić za “Srpskainfo”.

Prema njegovim riječima, DNS ima potpuno legitimno političko pravo, kao i svaka druga politička opcija, da zauzme stav o svojoj političkoj budućnosti.

Komentirajući zaključak Predsjedništva DNS da lokalne odbore obaveže da do 21. listopada dostave prijedlog budućeg koalicijskog djelovanja na ovogodišnjim lokalnim izborima, Žunić je naveo da to ne predstavlja ništa novo budući da je DNS uvijek funkcionirao na tom principu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Aluminij i Abraham Group potpisali važan desetogodišnji ugovor s Advaita Group

M.T. Abraham Group, i njihova članica, Aluminij Industrija d.o.o., potpisali su desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group. Aluminij Industrija d. o. o. je...