ZASTUPNICA U EUROPSKOM PARLAMENTU

Zovko o provedbi IPA III na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Željana Zovko, potpredsjednica Odbora za vanjske poslove i izaslanstva za odnose s BiH i Kosovom Europskog parlamenta, održat će 29. svibnja predavanje o provedbi Instrumenta pretpristupne pomoći IPA III u Bosni i Hercegovini na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Inače, Zovko je izvjestiteljica Europskog parlamenta za najnoviji Instrument pretpristupne pomoći te aktivno radi na podizanju svijesti o važnosti ovog fonda za politiku proširenja EU-a, uključujući i kroz istoimenu konferenciju koja je održana u Splitu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Europske pučke stranke.

Najavljeno predavanje će poslužiti kao platforma za razmjenu mišljenja s lokalnim dionicima o stanju provedbe IPA-e III u BiH te o daljnjem planiranju, primjeni i izvođenju projekata unutar ovog vodećeg europskog programa za financijsku potporu državama kandidatima i potencijalnim kandidatima na njihovom europskom putu.

Događaj će se održati u ponedjeljak, 29. svibnja, s početkom u 10 sati u amfiteatru A.B. Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te je otvoren za javnost, stoji u priopćenju./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img