NOVA PJESMA

Zoster objavio spot za pjesmu “Kuda idu svi ti ljudi?”

Pet godina nakon izlaska albuma „Srce uzavrelo“ grupa Zoster najavljuje novi album pod nazivom „Najgori“, singlom „Kuda idu svi ti ljudi“. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo i Mario Knezović.

Spot je nastao u režiji Miodraga Cicovića i direktora fotografije Vuka Papića, a sniman je na lokacijama Ortiješ, Goranci, Bile, Čapljina i Restoran Romanca Mostar.

Frontmen grupe Zoster Mario Knezović, povodom dugo očekivanog singla izjavio je kako će bend, koji također nosi ime po virusu, u ove virusne dane obradovati svoje fanove širom karantena, izolacije i samoizolacije.

MARIO KNEZOVIĆ ZA HMS: Nastojimo da to što smo uradili govori za sebe, kad nas ne bude…

“Kuda idu svi ti ljudi” najavni je singl novog, petog po redu, albuma grupe Zoster, pod nazivom “Najgori”. Ovo je kraj jedne i početak druge epohe 20 godina mladog benda Zoster. Ostanite u toplini svoga doma slušajte Zoster i čitajte knjige i gledajte filmove. Grupa Zoster, Vaša grupa”, rekao je Knezović.

Album „Najgori“ sniman je u Muzičkom centru Pavarotti Mostar i u studiju Baraka u Mostaru, pod producentskom palicom Adisa Sirbubala i Gorana Rebca./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

TRAŽI SE RJEŠENJE ZA SPAS SEZONE

Premier liga će se igrati u izoliranim trening kampovima?

Kako financijski gubitci od prekida Premier lige ne bi bili preveliki, Engleski nogometni savez iz dana u dan pokušava pronaći rješenje kako spasiti sezonu.Pošto...