ZLOČIN U SRBIJI: Dosadilo joj izdržavat majku pa je zaklala

Ljiljana Stojčić (54) ubila je majku Nadu (82), jer više nije mogla podnijeti teret brige o nepokretnoj i dementnoj starici.

Kako pišu beogradske “Novosti”, tragedija se dogodila u subotu oko 20.30, u centru Vlasotinca, u Ulici Siniše Janjića 25, u kućerku u kojoj su dvije žene stanovale kao podstanari.

Ljiljana je majci presudila s više uboda nožem po tijelu i vratu, a potom je navodno sjela na stubište i zapalila cigaretu. Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć, koja je mogla konstatirati smrt starice.

Ljilja je, govore susjedi, imala muke s majkom. Ona je, pored zdravstvenih problema koje nosi starost, imala i psihičkih problema.

“Stalno ju je vodila kod liječnika i trudila se pomoći joj, ali starica nikada nije bila zadovoljna. Psihički je zlostavljala kćerku kojoj je kap u čaši možda bilo to što je ostala bez zaposlenja“, kaže jedna od najbližih susjetki Stojčića i tvrdi da se Ljiljana od tada potpuno promijenila.

Majku je u Vlasotince dovela iz sela Svođa. Kćerka je jedinica i o starici nije imao tko drugi brinuti. Od kada je Ljiljana dobila otkaz u konfekciji “1. maj”, jedva su sastavljale kraj s krajem. Jedini izvor prihoda bila im je Nadina minimalna mirovina.

“Ljiljana je dobila neku otpremninu, ali je ona brzo potrošena. Nije birala i radila je razne sezonske poslove, ali je za to vrijeme nepokretnu majku ostavljala samu što joj ova nije praštala, jer nije razumjela da se nema“, kažu u susjedstvu./HMS/

Najnovije

BEOGRAD

Sin srbijanske političarke skočio kroz prozor stana na petom katu

Stravična vijest stiže iz Beograda. Naime, 25-godišnji sin (J.I.) srbijanske političarke Sande Rašković Ivić, preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u...