Hrvatski Medijski Servis

ZLO ZLU Komšić okačio u ured u Predsjedništvu BiH sliku dikatatora i masovnog ubojice

Drugi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić uklonio je zastavu hrvatskog naroda iz ureda hrvatskog člana Predsjedništva, kojeg je uzurpirao, a umjesto nje u ured okačio sliku Josipa Broza Tita, simbola totalitarne, komunističke, propale Jugoslavije, piše Hrvatski Medijski Servis.

Podsjetimo, njemački Bild uvrstio je Josipa Broza Tita među top 10 masovnih ubojica 20. stoljeća, smatrajući ga odgovornim za smrt milijuna ljudi.

Željko Komšić simbol je i sredstvo gažanja ustavnih prava Hrvata od strane bošnjačkih birača, simbol i sredstvo činjenja zla jednom narodu.

U uredu ispod slike diktatora i masovnog ubojice Komšiću je čestitao izbor za člana Predsjedništva veleposlanik Republike Francuske Guillaume Rousson uz želje za “uspostavljanjem što bolje suradnje u narednom razdoblju”.

BiH ne poštuje europske vrijednosti

Parlamentarna skupština Vijeća Europe je Rezolucijom Europskog parlamenta o europskoj savjesti i totalitarizmu od 2. travnja 2009. proglasila 23. kolovoza za „Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima“ (nacizma, fašizma i komunizma).

BiH je jedna od rijetkih (možda i jedina) europska zemlja koja nije ništa konkretno poduzela u cilju ispunjavanja obveza iz spomenutih rezolucija. I dok su zločini koje su učinili nacisti, fašisti i njihovi suradnici detaljno istraženi a počinitelji kažnjeni (a to je često iskorišteno i za obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima i suparnicima pri čemu su stradali i nevini), nikada se nije jasno distanciralo od teških kršenja ljudskih prava i zločina komunističkog režima. Nikada se nisu jasno osudili zločini i počinitelji kako to zahtijevaju rezolucije Vijeća Europe.

Tito masovni ubojica

Prema podacima R.J. Rummela, s nadopunjenim podacima prof. Gunnara Heissohna, među najveće masovne ubojice u 20 stoljeću, s više od milijun žrtava, spada i bivši jugoslavenski diktator Josip Broz Tito, koji se i danas u nekim dijelovima bivše države, glorificira, naročito u BiH. Skandalozna je i činjenica da se slika zločinca i diktatora Tita nalazi na zidu u Uredu Željka Komšića jednog od članova Predsjedništva BiH.

Prema njihovim podacima najveći masovni ubojica 20. stoljeća je Josif Staljin ( SSSR 1932. – 1953. godine) . Njega se drži odgovornim za ubojstvo 42 672 000 ljudi. Drugi na listi masovnih ubojica je mao –Tse-tung (NR Kina i vrijeme revolucije prije 1949., a njega se drži odgovornim za stradanje 37 828 000 ljudi. Treći na listi je Adolf Hitler, nacistička Njemačka 1939. – 1945. koji se drži odgovornim za ubojstva 20 946 000 milijuna ljudi. Potom slijede Tajvanac Chiang Kai-shek, potom Vladimir iljič Lenjin, Japanac Tojo Hidiki, Pol Pot lider Kambodže, te Mengistu Haile – Mariam iz Etijopije i general Yahya Khan iz Bangadleša.

Deseti na popisu je bivši jugoslavenski diktator Josip Broz Tito kojeg se u vremenu od 1945. do 1987. godine drži odgovornim za stradanje 1 172 000 ljudi./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte