“ŽIVIŠ ZAUVIJEK I VODI NAS TVOJ GLAS” Zadarski Tornado prisjetio se generala Praljka

-Pravedni ratniče zagrmi od gore, udari najjače nek’ zapjeni more. Živiš zauvijek i vodi nas tvoj glas, čuvat ćemo svete domovine prag.”Navijačka skupina Tornado na utakmici 9. kola ABA lige između Zadra i Budućnosti, prisjetila se generala Slobodana Praljka, koji je ispijanjem otrova počinio samoubojstvo u haaškoj sudnici 29. studenog 2017. godine.

Zadarski navijači istaknuli su Praljkovu sliku, uz poruku “Naša oluja ne prestaje”, a istaknuli su i poruku:

“Pravedni ratniče zagrmi od gore, udari najjače nek’ zapjeni more. Živiš zauvijek i vodi nas tvoj glas, čuvat ćemo svete domovine prag”, piše Direktno.hr.

Zadar teško poražen

U 9. kolu regionalne ABA lige košarkaši Zadra u ponedjeljak su na domaćem terenu protiv podgoričke Budućnosti izgubili sa 64-88 (30-44).

Kod Zadra najefikasniji je bio Šveđanin William Magarity sa 18 poena, a Amerikanac Mario Little ubacio je 11. Ekipu Budućnosti predvodili su Edwin Jackson sa 16 i Earl Clark sa 15 koševa.

Zadar je na 10. mjestu sa omjerom pobjeda i poraza 3-6, a Budućnost je druga sa omjerom 7-2./HMS/

Najnovije

U BLIZINI MOSKVE

Srušio se helikopter koji prevozi Putina

Helikopter koji je dio flote koja prevozi najviše ruske dužnosnike, uključujući predsjednika Vladimira Putina, se srušio prilikom slijetanja kod Moskve. Helikopter Mil Mi-8 udario je...