Hrvatski Medijski Servis

ZHŽ: Civilna zaštita spremna pomoći unesrećenima u poplavama

Kiša koja već nekoliko dana pada za sada ne izaziva veće probleme na području Zapadnohercegovačke županije.

– U našoj županiji nema problema ni velikih bujica, kao ni u susjednim županijama. Međutim, naše službe su u pripravnosti i spremni smo pomoći onima kojima je pomoć potrebna u skladu s našim mogućnostima – kazao je u izjavi za Fenu ravnatelj Uprave Civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije Drago Martinović.

Dodao je da je jedna od glavnih dužnosti Civilne zaštite biti na raspolaganju za pomoć svima koji su pogođeni u ovakvim situacijama i u skladu s tim, ako se ponove poplave kao 2014. godine, Civilna zaštita ove županije pružit će pomoći unesrećenima u skladu sa svojim mogućnostima.

– Vjerujem da se svi sjećamo užasa koji je zadesio BiH u poplavama 2014. Ne valja unaprijed zaključivati niti najavljivati ništa slično, ali vidimo da situacija nije dobra i ako bude potrebe, mi iz zapadne Hercegovine bit ćemo na raspolaganju drugim organizacijama civilne zaštite, GSS-a, Crvenog križa i svima koji budu pomagali unesrećene u poplavljenim područjima – poručio je Martinović./F/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte