Sve vijesti

NEMA POSUSTAJANJA

Žestoke borbe Izraelaca i hamasovaca u Gazi

Žestoke borbe vodile su se tijekom noći između izraelskih vojnika i pripadnika Hamasa na sjeveru Pojasa Gaze, prema objema stranama.

Brigade Al-Kasam, vojno krilo Hamasa, izvijestile su o sukobima na sjeverozapadu obalnog pojasa. Hamasovi borci napali su izraelske vojnike na tom području i jugoistočno od grada Gaze protutenkovskim granatama, navodi se.

Izraelska vojska priopćila je da su tijekom noći vojnici naišli na terorističke ćelije koje su napadale protutenkovskim raketama i ručnim granatama. Uslijedile su duge bitke tijekom kojih su izraelske snage napadale topništvom i zrakoplovstvom.

“Deseci terorista” su ubijeni, a Hamasova infrastruktura također je uništena, priopćila je izraelska vojska.

Odgovor na najgori masakr u povijesti Izraela

Najmanje 16 izraelskih vojnika ubijeno je od početka kopnenih operacija u Pojasu Gaze. Izrael više od tri tjedna napada Gazu kao odgovor na najgori masakr u svojoj povijesti, koji su 7. listopada počinili teroristi iz Hamasa i drugih ekstremističkih skupina.

Izraelska televizija izvijestila je u sinoć da je, prema zadnjim informacijama, u iznenadnom napadu sudjelovalo oko 3000 militanata./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

16. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Bez golova u susretu GOŠK-a i Širokog

Nedjeljni program nogometne Premijer lige BiH zaključili su GOŠK i Široki Brijeg koji su u Gabeli odigrali utakmicu bez pogodaka. Ranije u nedjelju Posušje je...