Jučer je općinski načelnik Mato Zovko je u Sali OV Žepče upriličio tradicionalni prijam učenika osnovnih i srednjih škola koji su polučili dobre rezultate u sportskom natjecanju, glazbenom natjecanju, natjecanju iz fizike, matematike, stranih jezika, te učenike koji su sudjelovali na Vjeronaučnoj olimpijadi

Uz općinskog načelnika prijamu su nazočili  pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti općine Žepče Ilija Barešić, predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, stručna suradnica za poslove obrazovanja u Općini Žepče Jasminka Hodžić, te stručno-pedagoške savjetnice Diana Markanović i Jozefina Francelj Todorović.

Prvom terminu u 10:00 sati su prisustvovali učenici, odnosno ekipe koje su ostvarile dobre rezultate na sportskom natjecanju Dani školskog sporta u Žepču.

Drugi prijam u 11:30 je bio za učenike koji su polučili dobre rezultate na općinskim, županijskim, federalnim te europskim natjecanjima iz nastavnih predmeta matematika, fizika i strani jezici, a treći termin s početkom u 13:00 sati je bio za učenike Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče koji su sudjelovali i postizali dobre rezultate na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Tijekom jučerašnjih  događaja učenike je imao priliku pozdraviti pomoćnik općinskog načelnika Ilija Barešić, koji je svim pobjednicima i osvajačima sportskih medalja, glazbenih i drugih priznanja za uspjeh u različitim oblastima čestitao na postignutim rezultatima.

Općinski načelnik Mato Zovko također je čestitao učenicima i nastavnicima i zahvalio se što  na ovako dobar način promoviraju našu općinu, škole i Žepče.

Svim učenicima koji su pojedinačno ili ekipno ostvarili zapažene rezultate su uručene i simbolične novčane nagrade kao poticaj za njihov trud i rad.

/HMS/