ŽEPČE: Načelnik Zovko primio najbolje žepačke učenike

Načelnik Žepča Mato Zovko  upriličio je  prijam za učenike generacije osnovnih i srednjih škola,prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Zovko je čestitao „najboljima od najboljih“. Zaželio im uspjeh i da upišu i uspješno završe srednje škole i fakultete, koje budu odabrali.

Pozvao ih je da i dalje budu aktivni i u izvan nastavnim i sportskim aktivnostima i da uvijek šire pozitivnu energiju.

Ukazao je, također, da nikada ne zaborave svoje kolege i kolegice, nastavnike i profesore, a posebno je naglasio da što dulje zadrže kod sebe iskreni dječji osmjeh i vedrinu i da se toga nikada ne stide.

učenici generacije žepče 2

Također je učenicima generacije istaknuo da nikada ne zaborave svoje roditelje, svoju rodnu grudu i niti svoju općinu Žepče.

Spomenuo je i stipendiju za sve učenike generacije srednjih škola koji budu upisali redoviti studij, a koja se dodjeljuje  iz Proračuna općine Žepče u 10 mjesečnih rata godišnje, ali i svaku drugu potporu za koju se ukaže potreba.

A ovu su najbolju žepački učenici: Dubravko Tomić “KŠC “Don Bosco” Žepče), Josip Tomić (Srednja mješovita škola “Žepče” Žepče), Mubina Tutnjić i Laura Markanović i Nikolina Šimičić (Glazbena škola “Katarina Kosača kotromanić” Žepče).

Najbolji među osnovcima su: Matija Tomić i Zejna Sunger (OŠ “Žepče” Žepče), Stjepan Jozinović i Sumeja Hadžić (OŠ “Fra Grga Martić” Ozimica), – Hodžić Dženana (OŠ “Abdulvehab Ilhamija” Željezno polje) i Alem Mešinović (OŠ “Begov Han” Begov Han). /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije