ZENICA Na lokalitetu Kamenolom pronađeno tijelo muškarca

U Zenici je danas pronađeno još jedno beživotno tijelo nepoznatog muškarca, potvrđeno je za Faktor iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Dežurnoj službu PS Crkvice danas u 13.50 sati direktor firme ŽGP prijavio je da je na lokalnom putu Zenica – Babino, na lokalitetu Kamenolom, pronađen leš nepoznate osobe.

Identitet stradalog nije poznat, a leš muškarca otkrili su radnici, koji su prilikom iskopavanja i utovara jalovine uočili nogu, a potom spoznali da se radi o tijelu.

Ranije danas su pripadnici MUP-a Zeničko-dobojske županije u zeničkom naselju Blatuša u rijeci Bosni pronašli tijelo nepoznate osobe.

Podsjetimo, proteklih dana u Zenici se intenzivirano traga najprije za mladićem Muhamedom Šišićem (26), koji je 2. siječnja otišao od kuće i gubi mu se svaki trag, a potom i za Omerom Travnjakom (72), koji je 13. siječnja nestao iz svog stana, krenuo u džamiju i nije se vratio kući./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZA GODINU I POL

Infrastrukturna slika Hercegovine i južne Dalmacije će se stubokom izmjeniti, evo kako će izgledati

Do kraja sljedeće godine, infrastrukturna slika Hercegovine i južne Dalmacije drastično će se izmjeniti; Autocesta od granice s Hrvatskom stići će nadomak Mostara, Neum...