ZENICA: Automobilom ‘pokosio’ dvoje pješaka

Teška prometna nesreća dogodila se oko 18:30 sati na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, kada je automobil Peugeot udario dva pješaka.

Prema službenim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), nesreća se dogodila u ulici Sarajevska, na broju dva.

– U nesreći su sudjelovali Peugeot, kojim je upravljao A. K. iz Zenice i pješaci A. S. (28) i B. B. (20), oboje iz Zenice. Tom prilikom, pješakinja A. S. zadobila je teške ozljede, životno ugrožavajuće, dok je pješak B. B. zadobio neutvrđen stupanj ozljeda – kaže dežurni službenik u Oprativnom centru MUP-a ZDŽ.

Kako saznajemo, zenički liječnici bore se za život 28-godišnje pješakinje i bit će podvrgnuta operaciji na Odjelu neurokirurgije Županijske bolnice u Zenici. Za sada nije poznato pod kojim okolnostima je došlo do teške nesreće.

Očevid na licu mjesta je obavila Krim policija Policijske uprave I Zenica, pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužiteljstva ZDŽ./HMS/

Najnovije

LJUBUŠKI

Godišnjica pogibije četvorice pripadnika HVO-a iz Ljubuškog

U organizaciji udruga obitelji poginulih hrvatskih branitelja grada Ljubuškog, danas 14.kolovoza, obilježena je godišnjica stradanja hrvatskih branitelja Slavka Dugandžića, Ante Ereša, Mladena Ereša i...