SUDAR S KAMIONOM

Žena preminula uslijed ozlijeda nakon prometne nesreće u Vitezu

U prometnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na magistralnom putu M-5 kod Viteza sudjelovala su dva vozila, a jedna osoba je uslijed zadobivenih povreda preminula u Kliničkom centru u Sarajevu.

Hasan Hodžić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije, u izjavi za Klix.ba je kazao da se nesreća u kojoj su sudjelovali  putničko i teretno motorno vozilo dogodila iza 15 sati.

“Putničkim motornim vozilom marke Fiat Punto upravljala je R. B. rođena 1965. godine iz Viteza, dok je teretnim motornim vozilom upravljao A. G. 1993. godine iz Busovače. Vozačica R. B. u nesreći je zadobila teške tjelesne povrede, a nakon ukazane pomoći u bolnici u Novoj Biloj prebačena je na UKC Sarajevo gdje je uslijed zadobivenih povreda preminula”, kazao je Hodžić.

Očevid obavljaju službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik pod rukovodstvom dežurnog tužitelja. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RAVNATELJ ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO FBiH

Pehar za danas najavio donošenje novih naredbi za stanovnike Federacije BiH

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH Davor Pehar, koji je jučer sudjelovao na izvanrednoj sjednici Vlade FBiH, a na kojoj je doneseno nekoliko...