Željko Bebek 12. kolovoza u Posušju

Željko Bebek nastupit će pred publikom u Posušju 12. kolovoza na Trgu hrvatskih branitelja gdje se već sedmu godinu zaredom održavaju veliki koncertni rock spektakli.

Ovaj događaj je zadržao tradiciju i postao jedan od najznačajnijih i najmasovnijih u programu Posuškog lita. Posjetitelji su prošlih godina mogli uživati u nastupima Zabranjenog pušenja, Opće opasnosti, Prljavog kazališta, Crvene jabuke, Teške industrije, Parnog valjka i Divljih jagoda.

Na koncerte su dolazili ljubitelji dobre glazbe iz Hercegovine, Bosne i Dalmacije. Domaći bend Sjena ove će godine zagrijati publiku kao predgrupa Željku Bebeku, koji svojim, kao i hitovima Bijelog dugmeta jamči vrhunsku zabavu na posuškom glavnom trgu.

Kao i svih ranijih godina, zahvaljujući generalnom sponzoru tvrtki Planet d.o.o iz Posušja, uz potporu općine Posušje, ulaz je slobodan, a spektakl počinje u 21 sat.

Dođite i zabavite se uz neponovljivog Željka Bebeka, navodi se u priopćenje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BOGOLJUB DODIK

Preminuo otac Milorada Dodika

Bogoljub Dodik, otac srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika preminuo je sinoć.Kako javlja ATV, Bogoljub Dodik preminuo je sinoć oko 23 sata na UKC...