NOSITELJICA LISTE HDZ-A U XI. IZBORNOJ JEDINICI

Zdravka Bušić se zahvalila biračima u BiH i svijetu, evo što poručuje

Zdravka Bušić, dopredsjednica hrvatskog HDZ-a te nositeljica liste te stranke u XI. izbornoj jedinici, koja je u Hrvatski sabor ušla kao trećeplasirana po broju preferencijalnih glasova uputila je zahvalu svim biračima koji su iskoristili svoje biračko pravo, a posebno onima koji su svoj glas dali listi HDZ-a, prenosi HMS.

“Drage Hrvatice i Hrvati, hrvatski državljani u Bosni i Hercegovini i diljem svijeta, poštovani birači,

U ime Hrvatske demokratske zajednice i u svoje osobno, zahvaljujem vam što ste u velikom broju iskoristili svoje ustavno pravo i izišli na izbore za Hrvatski sabor. Posebno zahvaljujem vama koji ste svoj glas dali listi Hrvatske demokratske zajednice za XI. izbornu jedinicu.

Svojim glasom omogućili ste da naša lista osvoji sva tri mandata i time pridonijeli uvjerljivoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem. Hrvatskoj demokratskoj zajednici time ste dali prigodu da našu zajedničku Domovinu vodi i dalje sigurnim smjerom ka zajedničkom boljitku. Vaša potpora obvezuje nas na još snažniji angažman na svemu što će nas dodatno povezati, kao jedan narod koji živi diljem svijeta.

Posebnu zahvalu upućujem članstvu i simpatizerima u Bosni i Hercegovini i svijetu, kao i brojnim volonterima i svima koji su pridonijeli pobjedi Hrvatske demokratske zajednice.
Ovo je naša zajednička pobjeda!

Vaša, Zdravka Bušić, dopredsjednica Hrvatske demokratske zajednice i nositeljica liste HDZ-a za XI izbornu jedinicu”, napisala je Bušić na Facebooku./HMS/

Najnovije

EUROSTAT

Europska industrijska proizvodnja oporavlja se od koronamjera

Europska industrijska proizvodnja ponovo je snažno porasla u lipnju, koji je označio početak oporavka i u Hrvatskoj zahvaljujući ublažavanju mjera suzbijanja pandemije koronavirusa, pokazalo...