Zbog velike pljačke u dubrovačkoj zračnoj luci uhićeni otac i sin

Dvije osobe koje se dovode u vezu s razbojstvom u Zračnoj luci Dubrovnik su uhićene, potvrdili su u četvrtak navečer Hini u PU dubrovačko-neretvanskoj, a iz policije su istaknuli kako se kriminalistička istraga nastavlja i provodi nad još nekoliko osoba.

Očekuje se da će tijekom sutrašnjeg jutra dvojica biti privedena u dubrovački pritvor, a tijekom dana i pred suca istrage.

Lokalni mediji neslužbeno navode kako je riječ o ocu i sinu s područja Konavala.

Dubrovačko-neretvanska policija ranije u četvrtak objavila je kako provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja županije, vezano uz pljačku u kojoj su dvojica razbojnika u ponedjeljak uz prijetnju oružjem od zaštitara uzeli utržak Zračne luke Dubrovnik.

»U odnosu na mjere koje se poduzimaju u vezi s razbojništvom koje se dogodilo u Zračnoj luci u Dubrovniku 21. listopada, oko 7,40 sati, ova Policijska uprava provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja naše Županije«, priopćila je u četvrtak policija.

Dvojica muškaraca opljačkala su u ponedjeljak u Zračnoj luci Dubrovnik zaštitare s utrškom zračne luke, te motociklom pobjegli u nepoznatom smjeru. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o utršku Zračne luke Dubrovnik od prošlog vikenda, koji je kombijem trebao biti prevezen u Dubrovnik, najvjerojatnije u Finu./H/HMS/

Najnovije

VELIKI GUBITAK

Preminula književnica i prevoditeljica Truda Stamać

Književnica i prevoditeljica s njemačkoga Truda Stamać, koja je hrvatskoj čitateljskoj publici približila djela Rilkea, Brechta, Grassa, Hessea, Bernharda i Schillera, preminula je u...