Zbirka pjesama „Vjeruj u ljubav“ predstavljena u Mostaru

Zbirka pjesama ”Vjeruj u ljubav” autora Viktora Stojkića predstavljena je sinoć u Galeriji kraljice Katarine u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Stojkićevu zbirku pjesama, koja sadrži 46 pjesama i tri prozna teksta, predstavili su Ivan Baković, fra Ante Marić i Ivan Vrljić, a večer je u glazbenom dijelu uljepšala Lucija Zovko, dok je pjesme iz zbirke čitao glumac HNK Mostar Robert Pehar.

Kroz Stojkićeve pjesme, kako su naglasili predstavljači, provlači se i naglašava ljubav, bilo prema, prijateljima, domovini, Hercegovini, Majci, Bogu ili Zrinjskom…te kako je pjesnik u zbirku pohranio svoja sjećanja i svoju ljubav.

U emotivnom obraćanju autor je zahvalio predstavljačima, obitelji i svima koji su došli na predstavljanje njegove zbirke pjesama te nakladnicima zbirke, Hrvatskom kulturnom društvu Napredak Glavna podružnica Mostar i Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača, kao i svima koju su doprinijeli da se ona objavi i predstavi publici u Mostaru.

U ime nakladnika HKD Napredak Glavna podružnica Mostar predstavljanju su bili nazočni Miroslav Landeka, predsjednik i Miroslav Vračević, tehnički tajnik.

Viktor Stojkić, član je HKD Napredak Glavne podružnice Mostar. Objavio je knjigu Korijeni 2015. godine i Rat prije rata 2020. godine koja je nagrađena na natječaju Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 1991. ( UHBDR 91) ”Bili smo prvi kad je trebalo”./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img