SVRSTALA SE U RED BOŠNJAČKIH EKSTREMISTA I HUŠKAČA

Žbanić predstavnike Hrvata nazvala podupirateljima udruženog zločinačkog poduhvata

Sarajevska redateljica Jasmila Žbanić upitala je u objavi na Facebooku je li negdje objavljen sporazum “Osmorke” i, kako je, u stilu bošnjačkih ekstremista Željka Komšića i Reufa Bajrovića, nazvala predstavnike hrvatskog naroda, “podupratelja udruženog zčočinačkog poduhvata”, piše Hrvatski Medijski Servis.

“Da li je negdje objavljen tekst sporazuma podržavaoca udruženog zločinačkog poduhvata i Osmorke – historijski PUZP8? Smijemo li ga i mi građani pročitati ili ćemo se naknadno iznenaditi? Kao što se iznenadiše oni koji su glasali za Fortu, Karićku… a oni dali naše glasove svojim jaranima, a da nas nisu pitali? Da ne bude da smo glasove ‘trojke’ dali za dalji nastavak zločinačkih poduhvata? I još nešto: 25. novembar je Dan državnosti BIH. Po zakonu ove zemlje to je neradni dan! Zašto radi Parlament BiH? Zašto Osmorka ne poštuje državu BiH i njene praznike?”, objavila je Žbanić na Facebooku, otkrivajući tako svoje pravo lice huškačice i hrvatofoba.

Podsjetimo kako je Žbanić svojevremeno kad je hrvatski premijer Zoran Milanović došao u Mostar pokazati solidarnost i pružiti potporu Hrvatima u BiH dok su bošnjački piromani palili zgrade Vlade HNŽ, Gradske uprave Mostara i HDZ BiH mu poručila “Mrš kući”.

Objava Jasmile Žbanić kojom predstavnike hrvatskog naroda naziva “podupirateljima udruženog zločinačkog poduhvata” ne samo da je klevetnička, već i kažnjiva i utuživa, jer potiče na mržnju i netrpeljivost prema hrvatskom narodu.

Podsjećamo, danas je prostorijama SDP BiH održan sastanak lidera stranaka koji čine Osmorku. Na sastanku je finaliziran Sporazum programske koalicije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za predstojeći četverogodišnji mandat, kojeg je objavio i Hrvatski Medijski Servis.

Usvojiti izmjene Izbornog zakona u skladu s presudama Ustavnog suda BiH i Europskog suda za ljudska prava

Sporazum predstavlja okvir za buduće djelovanje, odnosno, temelj buduće koalicije s drugim strankama./HMS/

7 COMMENTS

  1. očito da nema u planu snimati novi film, pa joj ne treba hrvatskih novaca, tako da onda može oplesti uvredama po hrvatima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

INSPEKTORI OTKRILI

Tko je Senad Sarić pod čijim se imenom vodi dosije Sebije Izetbegović?

Senad Sarić ime je liječnika pod čijim brojem dosjea se na Medicinskom fakultetu vodi SebijaIzetbegović. Otkrili su to inspektoru Kantonalne uprave za inspekcijske poslove...