ORAŠJE

Završeni radovi na izgradnji Edukacijskog objekta i Sportske dvorane u krugu Odgojno-popravnog doma

Završeni su radovi na izgradnji Edukacijskog objekta i Sportske dvorane u krugu Odgojno popravnog doma Orašje, a slijedi pribavljanje uporabne dozvole kao i opremanje objekata potrebnim namještajem i opremom, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Edukacijski objekt izgrađen je na dvije etaže, površine 1184 m2. Na prvoj etaži su prostori namijenjeni za održavanje različitih radionica i servisni prostori dok su na drugoj etaži učionice i kabineti za učitelje.

Sportska dvorana površine 612,00 m2 namijenjena je za košarku i odbojku. Oba objekta izgrađena su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju jednostavno održavanje i uštedu energije tijekom eksploatacije.

Izgradnjom ovih objekata Odgojno popravni dom Orašje stekao je uvijete za kvalitetniji rad na resocijalizaciji maloljetnih osuđenih osoba.

Financijska sredstva za izgradnju u vrijednosti od 750.000 eura osigurala je Europska unija iz sredstava namijenjenih za podršku BiH u području vladavine prava i osiguranju učinkovitosti, profesionalnosti i nezavisnosti sektora pravosuđa./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NJEMAČKA

CDU na videokonvenciji bira nasljednika Angele Merkel

Konzervativci njemačke kancelarke Angele Merkel u petak su započeli virtualnu stranačku konvenciju, dan uoči ključnog glasanja koji će biti prvi korak prema izboru njezinog...