Završena zamjena vanjskih rasvjetnih tijela Doma zdravlja Čitluk

Općina Čitluk, uz podršku Federalnog ministarstva prostornog uređenja, uspješno je realizirala projekt „Zamjene postojećih rasvjetnih tijela u ustanovi Dom zdravlja Čitluk, rasvjetnim tijelima s većim stupnjem energetske učinkovitosti“.

U mjesecu ožujku izvršena je zamjena rasvjetnih tijela unutarnjeg prostora, dok je proteklog tjedna opseg radova proširen i na rekonstrukciju rasvjete vanjskog prostora Doma zdravlja Čitluk.

Obnovljene su nefunkcionalne i zastarjele vanjske elektroinstalacije ispred Doma zdravlja Čitluk, reparirani su postojeći čelični stupovi, njih 14 (pjeskareni i obojani), te su postavljeni dodatni led reflektori. Iza samog objekta Doma zdravlja Čitluk, ugrađena je rasvjeta led tehnologije visoke iskoristivosti čime se štedi 60% energije u odnosu na konvencionalnu, kako bi se sveukupnim osvjetljavanjem postigla veća sigurnost imovine, građana i korisnika ustanove.

Izvođač radova bila je tvrtka Elmex d.o.o. Ljubuški koja je radove obavila kvalitetno u skladu sa zahtijevanim sigurnosnim standardima i pravilima struke./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img