ČAPLJINA

Završena vladavina Maškarske Republike

U zgradi Gradske uprave danas je za predstavnike Maškarske Republike, koji su ključeve grada preuzeli u nedjelju, gradonačelnik Vidić organizirao svečani prijam. Predstavnici maškara pozdravili su gradonačelnika Vidića i istaknuli kako je ipak vođenje grada preteško za ovu skupinu.

Punu kasu koju su dobili nisu mogli potrošiti te je vraćaju jer kako kažu od ngradoačelnika su naučili da se novac treba razmjerno i razumno trošiti.

Gradonačelnik dr. Smiljan Vidić srdačno ih je pozdravio i uputio čestitke za organiziranu 56. obljetnicu manifestacije te najavio i daljnju suradnju i potporu od strane lokalne vlasti, kazavši kako će im i dogodine rado prepustiti vlast pune kase kao i do sada.

Nazočnima se obratio i organizator manifestacije ”Pokladni dani Trebižat – Čapljina 2019.” , koji je zahvalio gradonačelniku Vidiću na pokroviteljstvu te svoj podršci koju je pružio kako bi se uspješno organizirala i održala 56. po redu manifestacija ”Pokladni dani Trebižat – Čapljina 2020.”.

Prijam je završen zajedničkom zdravicom, a druženje će se nastaviti večeras na Domu kulture u Trebižatu spaljivanjem Marka Krnjevala i balom pod maskama.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Muče vas akne, mučnine i srčani problemi? Možda pijete previše mlijeka

Iako je mlijeko za većinu ljudi dio svakodnevne prehrane, njegovo pretjerano konzumiranje može biti loše za naše zdravlje, piše Insider.Možete osjetiti mučninuSudeći prema istraživanju...