HKD NAPREDAK

Završen šesti susret Napretkovog tečaja copywritinga

Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata, u organizaciji HKD Napredak Glavne podružnice Mostar završio je sinoć, ponedjeljak, 28.9.2020., sa svojim šestim susretom te su do kraja ovog besplatnog tečaja ostala još samo dva predavanja.

Marko Suton, diplomirani novinar, profesionalni SEO copywriter i voditelj odjela digitalnog marketinga tvrtke IT Odjel, prezadovoljan je s napretkom polaznika tečaja.

„Veoma motivirana grupa ljudi, svih dobnih skupina i različitog stupnja obrazovanja, pokazala je da se uz trud i volju može postići jako puno.

Na našem prvom susretu imali smo vježbu pisanja objava za društvene medije koju smo uradili kao svojevrsni pokazatelj gdje se trenutno nalazi svaki polaznik, zna li napisati tekst i po kojem pravilu ga piše – intuitivno ili posjeduje određeni talent ili znanje.

Za samo šest susreta, imamo 11 polaznika koji sasvim solidno barataju formulama za pisanje koje koriste kao svojevrsni putokaz prilikom stvaranja tekstova te kreiraju sadržaje za objave za društvene mreže, e-mailove i PR tekstove te odlično biraju naslove za svoje uratke.“ – ne krije oduševljenje voditelj tečaja, Marko Suton.

Na šestom predavanju polaznici su se, između ostalog, detaljnije upoznali sa scarcity pristupom, kao posebnom psihološkom tehnikom koja se koristi u pisanju sadržaja iz područja copywritinga te s jako korisnom knjigom za sve one koji se žele okušati u svijetu copywritinga, Cialdinijevom knjigom „Influence – the psychology of persuasion“ – „Utjecaj – psihologija uvjeravanja“.

Sedmi susret zakazan je za u četvrtak, 1.10.2020. u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a polaznici tečaja upoznat će se sa psihološkim motivatorima djelovanja te s dodatnim savjetima pri pripremi za pisanje./HMS/

HKD Napredak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

TOMISLAVGRAD

Veća skupina napala mladiće iz Ljubuškog, Livna i Tomislavgrada

Policija je sinoć oko 23 sata zaprimila dojavu o tučnjavi koja je izbila u Ulici kralja Zvonimira u Tomislavgradu. Prema informacijama do kojih je Tomislavcity...