ZAVEO 13-GODIŠNJU DJEVOJČICU KOJA MU JE ČUVALA DIJETE Na sudu sve porekao pa dobio uvjetnu kaznu

Bračni par iz Slavonije nepravomoćno je osuđen na uvjetne kazne. Četrdesetogodišnji muškarac zaveo je devojčicu u dobi od trinaest godina, a njegova 33-godišnja supruga osuđena je zbog prijetnje ubojstvom djevojčici.

Naime, 13-godišnja djevojčica radila je kao dadilja i čuvala djecu ovog monstruoznog bračnog para. U to vrijeme muškarac je nad djetetom vršio bludne radnje te je osuđen na 10 mjeseci zatvora. Međutim, do izvršenja kazne neće doći, ako u tri godine ne počini novo krivično djelo. Njegova supruga osuđena je na osam mjeseci zatvora zbog prijetnji djetetu ubojstvom, no ni ona neće u zatvor ako u vremenu od dvije godine ne počini novo krivično djelo. Muškarca se u optužnici tereti, da je od 2013. do siječnja 2014. godine u svojoj kući, s namjerom zadovoljenja vlastitog spolnog nagona, znajući da je dadilja dijete od 13 godina, iskorištavajući odsutnost supruge, u više navrata devojčicu ljubio i preko odjeće dirao po tijelu.

Supruzi u optužnici piše, kako je od siječnja 2014. do studenog 2015., nakon što je u mobilnom telefonu supruga pronašla SMS poruke koje je upućivao 13-godišnjem djetetu, konstantno vrijeđala dijete. Govorila joj je da je kurva koja je zavela njezinog muža te joj više puta rekla da će je ubiti i zabiti joj nož u leđa. Par je na sudu izjavio da uopće ne osjećaju krivnju. Muškarac je u svojoj obrani naveo, da nije točno ono za što se tereti te da je 13-godišnjakinja dolazila u njihovu kuću, ali da ju on nikad nije neprimjereno dirao niti ljubio. Rekao je da je dolazila zbog loše situacije kod kuće.

Izjavio je, da ne zna zašto ga je optužila, kao i da su bili u dobrim odnosima te da se nikad nisu svađali. Njegova supruga tvrdi, kako nikad nije prijetila djevojčici te da joj je djevojčica radila probleme./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DINAMO S IGRAČEM MANJE OD 45. MINUTE

Hajduk nakon preokreta došao do pobjede na Maksimiru

U derbiju 34. kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Maksimir pobijedio Dinamo sa 3-2 upisavši tek drugu pobjedu u zadnjih šest kola, dok...