“Zataškava se istina o 331 logoru Armije BiH”

Centar za nenasilnu akciju, to jest, regionalna mirovna organizacija, od 9. do 11. ožujka organizira posjetu bivšim zatočeničkim objektima na području Konjica, Mostara, Istočnog Mostara i Jablanice.

Brojna mjesta stradanja, patnje i mučenja u BiH su neobilježena, a namjera Centra je da zajednički obiđu spomenute lokacije što bi bio iskorak u pravom smjeru. Opširnije u prilogu RTV Herceg Bosne:

/HMS/

5 COMMENTS

 1. Na podrucju opcine zepce (Logor u Logoru sve su Bosnjke pobrali sa opcine zepce … iz stanov po gradu i okolnih sela sa kucnog praga iz dvorista…
  prebacili u OS skole pod kotrolom
  UZP …Hv…Hvo…Hos…
  Vise stotina zarobljenih Bosnjka prebaceno je u logore (hb) po Hercegovini i Mostaru gdje su pogubljeni …
  …..Sada nakon 30g Agresori zlocici komsije Bosnjcki vjecni neprijatelj hoce da zrtvu pretvori u zlocin…
  to je praksa od rimskih ratova progona okupacije … iz prvog i drugog svjetskoga rata milioni su nestali Bosnjka sa ognjista iz BiH….
  smrt komsijam raj vam bio etva vulkan…vjecno…Amin…

 2. To su bili sabirni logori gdje su svi imali svoje apartmane svaki dan za ručak su imali jagnjetinu i za dezert tufahije i baklave ! Oni su bili med i mlijeko ! Ne bi oni to ! To nije po Kuranu tako kažu !

 3. ZAMISLI DODIKOVCE 331 LOGOR PA NISTE IH NI VI IMALI U NDH TOLIKO ZA SRBE.SVE VISE POVIJEST IMATE IDENTICNU SA DUDUKOM..DA ZABILJEZIO JE CRVENI KRIZ BAS 331 LOGOR.MARS SMRADINE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img