RIJEKA ODNIJELA JOŠ JEDAN ŽIVOT

Zaplivao u Drini i utopio se pred majčinim očima

Muškarac star (36) godina iz Mladenovca utopio se jučer popodne u Drini nizvodno od brane jezera Perućac kod Bajine Bašte, a nešto kasnije ronioci su pronašli njegovo tijelo.

Prema neslužbenim informacijama Blica, on se s majkom, s kojom je bio u posjeti ovom kraju, uoči nesreće u kojoj je izgubio život nalazio u restoranu “Vrelo” ispod koga teče Drina.

U jednom trenutku 36-godišnjak je ustao od stola i rekao majci da ide okupati se i stepenicama iz restorana se strmom obalom spustio do rijeke.

Ovaj dio Drine, inače, je veoma brz i kupači ga zaobilaze zbog jakih vodenih struja.

Njegova majka ga je, kako kažu svjedoci tragedije, nekoliko puta zamolila da ne ulazi u rijeku, ukazivala mu da je opasno, ali nije vrijedilo.

Nedugo pošto je zaplivao nestao je pod površinom reke. Ubrzo su na mjesto nesreće pristigli policija, vatrogasci i ronioci Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bajine Bašte koji su beživotno tijelo Mladenovčanina pronašli 30-ak metara od mjesta gdje ga je Drina progutala./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

"ČUVAJTE SE LAŽNIH HRVATA"

Njemačka policija uhitila Srbe s lažnim hrvatskim putovnicama

Njemačka policija prije nekoliko dana je objavila priopćenje pod naslovom “Čuvajte se lažnih Hrvata”. U priopćenju navodi kako su 27. srpnja 2021. godine službenici federalne...