DRVAR

Zapalio travu pa poginuo

Jedna osoba je smrtno stradala u Ljeskovici kod Drvara, potvrdio nam je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ Ivica Vrdoljak.

– Jučer u 11:55 sati zaprimljena je dojava da je izbio požar u mjestu Vidovo selo kod Drvara te da je požar izmakao kontroli i proširio se na susjedne parcele. Na mjesto događaja izašli su radnici Civilne zaštite Drvar te su tom prilikom utvrdili da prijava nije točna. Operativnim radom došli su do saznanja da se radi o požaru u mjestu Ljeskovica, Drvar.

Došavši na mjesto događaja, pripadnici CZ Drvar pronašli su jednu mušku osobu u nesvjesnom stanju te tom prilikom utvrdili da se radi o B. R., rođenom 1958. godine u Drvaru. Na mjesto događaja izašao je dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar, koji je konstatirao smrt i vanjskim pregledom tijela utvrdio da nema tragova nasilne smrti, nakon čega je tijelo predano obitelji. Očevid su na mjestu događaja obavili pripadnici PU Drvar, a o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj – rekao je Vrdoljak.

Prema neslužbenim informacijama, B. R. je preminuo od srčanog udara dok se borio s vatrenom stihijom, prenosi ‘Avaz’./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AFERA RESPIRATORI

Što se nalazi u ruksaku koji je Ana Bavrka predala Solaku u jednom mostarskom kafiću?

Suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite viđen je u subotu u Mostaru. On je osumnjičen u predmetu "Respiratori" zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom,...