ZAKON U MINISTARSTVU: Tufekčić nije tražio sastanak

Parlamentarno povjerenstvo za usuglašavanje teksta Zakona o pravima demobiliziranih boraca dostavila je jutros zakonski tekst koji je utvrđen na posljednjoj sjednici u Mostaru, potvrdio je u telefonskom razgovoru za N1 ministar za pitanja boraca u Vladi Federacije BiH Salko Bukvarević.

Pojasnio je kako je Ministarstvo primilo k znaju ovaj zakonski tekst, te da će biti analiziran s pravnog i financijskog aspekta.

Bukvarević, koji je na godišnjem odmoru, kazao je kako Povjerenstvo nije tražilo bilo kakav sastanak s predstavnicima Ministarstva, premda je predsjedatelj Zajedničkog povjerenstva, Jasenko Tufekčić, najavio da se taj sastanak održati danas.

Do sada se, navodi N1, Vlada Federacije BiH nije oglašavala u smislu koštanja eventualne primjene Zakona o pravima boraca, zbog čega su pojedini članovi Povjerenstva upozoravali da bi Zakon bio neprimjenjiv, jer nitko ne zna koliko bi ljudi imalo pravo po osnovu Zakona, niti koliki bi to bio financijski teret za Federaciju BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Postoje jako dobri razlozi zbog kojih biste svaku večer trebali pojesti jednu bananu prije spavanja

Postotak kalija i magnezija u bananama jedan je od glavnih razloga zašto ih je dobro jesti prije spavanja. To su dva minerala koja pomažu...