UŽAS U NAŠICAMA

Zaklao bivšu djevojku pa pokušao izvršiti samoubojstvo

U Našicama noćas ubojstvo i pokušaj samoubojstva. Tijelo 20-godišnjakinje pronađeno je nakon dojave da je 24-godišnjak pokušao počiniti samoubojstvo.

Neposredno poslije ponoći policija je zaprimila dojavu o pokušaju samoubojstva 24-godišnjaka u Našicama, nakon čega je u blizini mjesta događaja pronađeno beživotno tijelo 20-godišnjakinje.

Mladić koji se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom, počinjenim hladnim oružjem, na obradi je u bolnici i pod nadzorom policije.

Djevojka je ubijena u Parku Dore Pejačević, samo 300-tinjak metara od svoje kuće. Ubio ju je bivši dečko iz obližnjeg sela Velimirovac s kojim je prekinula negdje oko Božića i, kako neslužbeno doznajemo HRT, od tada ju je maltretirao. Međutim, nije se željela pomiriti s njim. Prijetnje nije prijavila policiji.

Skočio s mosta na prugu

Djevojka se noćas oko ponoći vraćala iz grada kad ju je mladić presreo i odvukao u park te, kako se neslužbeno doznaje, ubio hladnim oružjem.

Jedan čovjek koji nije želio pred kamere rekao je za HRT da je mladića sreo na obližnjem mostu, da je bio sav krvav, da ga je pitao gdje je ona, a on odgovorio da je mrtva. Nakon toga mladić je skočio s mosta na prugu.

Tijelo je prevezeno u osječku bolnicu na patologiju, a u istu bolnicu odveden je i mladić.

Obitelj koja je došla na mjesto očevida molila je HRT-ovu ekipu da ih ne snima. Susjedi su za HRT rekli da su oko ponoći čuli vrisku te vidjeli policiju i hitnu.

– Sumnja se u nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem pod nadzorom je policije. Očevid je obavio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko-baranjske. Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem istraživanja svih okolnosti navedenog događaja, rekla je za HRT glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Rekla je i da je osobi koja je pokušala izvršiti samoubojstvo pružena liječnička pomoć./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

REAKCIJE

DŽAFEROVIĆ: Pozdravljam odluku V. Britanije o slanju vojnih eksperata u BiH

Pozdravljam odluku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva o slanju vojnih eksperata, kojim će se osnažiti NATO štab u Bosni i Hercegovini, te pružiti praktična podrška našoj...