Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

ZAKLADA ‘MARIN ČILIĆ’ Mandžo sredio Modrića u finalu, obojica oduševili odličnim tenisom

Na zagrebačkoj Šalati održan je veliki humanitarni i sportski spektakl “Gem, Set, Hrvatska” u organizaciji Zaklade “Marin Čilić”.

Pobjednici prvog turnira su bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić i mladi zagrebački tenisač Patrik Jurina. U finalu su slavili 11:9 protiv Marina Čilića i Luke Modrića.

Mandžukić i Jurina u polufinalu su izbacili Franka Škugora i Dejana Lovrena (10:8), a Čilić i Modrić bili su bolji od Mate Delića i Bojana Bogdanovića (10:7).

U ovoj jedinstvenoj humanoj priči o sportu, igri i djeci, uz hrvatske tenisače nastupile su brojne zvijezde hrvatskoga sporta, a sav prihod od turnira bit će uplaćen za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta Osnovne škole Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u deset razrednih odjela, a nema ni igralište niti dvoranu.

– Djeca će imati prave, vrhunske uvjete za bavljenje sportom. Oni su oduševljeni. Oni jedva čekaju, planiraju koji će to biti sportovi i čime će se moći baviti, izjavio je Antun Maletić, ravnatelj OŠ Tordinci, prenosi HRT./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte