Zajednica radioamatera Herceg Bosne i ove godine organizira tečajeve po školama

Zajednica Radioamatera Herceg Bosne i ove godine započinje s tečajevima u osnovnim i srednjim školama kako bi zainteresirali mlade ljude za radioamaterizam.

Planirano je da ova aktivnost započne početkom veljače, a već su se uključile škole s područja Mostara, Širokog Brijega, Čapljine i Livna.

Zajednica Radioamatera Herceg-Bosne djeluje i razvija svoju djelatnost na području elektronike, radijskih komunikacija, satelitskih komunikacija, a s ciljem razvoja, zaštite i promidžbe radioamaterizma i radioamaterske djelatnost u Bosni i Hercegovini.

Kroz radioamaterske tečajeve i prezentacije u osnovnim i srednjim školama zajednica radioamatera uvodi mlade ljude u oblasti radio tehnike, elektronike, a u posljednje vrijeme informatike i računalne tehnike što bitno doprinosi podizanju opće tehničke razine društva u cjelini./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Obilježen Dan ružičastih majica

Proglašenjem najljubaznijeg razrednog odjela, najljubaznijeg učenika u školi te u svakom razrednom odjelu, danas je završen projekt Vijeća učenika Osnovne škole fra Didaka Buntića...